Algemene Informatie

Algemene Informatie Eyes On Media

Sinds jaar en dag is Eyes On Media leverancier van fotografische producten en diensten voor de professionele beeldmakers en beeldgebruikers zoals fotografen, musea, reclamebureaus, retail, overheden, medische instellingen enz.

Zo produceren wij wij de hoogste kwaliteit prints. Niet alleen op de meest uiteenlopende formaten (cm2 tot km2) maar ook op de meest uiteenlopende materialen: van "gewoon" fotomateriaal tot bannermateriaal en van canvas en behang tot vinyl wandbekleding.

Maar wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor DTP & Ontwerp, Online Printing en het Scancenter? Daarnaast neemt het z.g. Print to Plate een ongekende vlucht. Direct printen op diverse materialen zoals glas, hout, metaal en kunststof. U bespaart zich de kosten van opplakken en lamineren en heeft onmiddellijk het door u gewenste resultaat.

Ook voor diverse display systemen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld het Ecofix systeem, een complete wand in verschillende formaten in een handomdraai opgezet en voorzien van verlichting.

En als vanouds hebben wij deskundige medewerkers in huis die met hun kennis en ervaring u van dienst kunnen zijn met goed en betrouwbaar advies.

 

Eyes On Media
Basisweg 45
1043 AN Amsterdam
T: 020-5858585
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

Eyes On Media is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

 

Routebeschrijving

Google Maps

Per auto:

Vanaf de A10 Utrecht-Zaandam neemt u de afslag Havens-West / Westpoort / IJmuiden (afslag S102). U rijdt in de richting IJmuiden tot de Basisweg de Radarweg kruist (groot kruispunt met stoplichten). Daar sorteert u links voor en rijdt u schuin rechts (voor het viaduct) de Kastrupstraat in. Rij rechtdoor de Rhoneweg in. Na ca. 225 m. gaat u rechtsaf (Humberweg). Aan het einde van deze weg gaat u linksaf en vindt u EyesOnMedia aan uw linkerhand.

Per openbaar vervoer:

Neem de trein, bus of tram tot NS-station 'Amsterdam Sloterdijk'. Vanaf de hoofduitgang rechtdoor (u steekt de weg over). Rechtsaf lopen tot aan Basisweg. Linksaf Basisweg op en na ca. 500 m vindt u EyesOnMedia aan uw linkerhand.
 

 

Algemene Voorwaarden

Eyes On Media is een handelsnaam van Photo Art & Design Center B.V.

Op al onze aanbiedingen, opdrachten, leveringen en overeenkomsten, alsmede op alle rechtshandelingen daaruit voortvloeiende, zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Photo Art & Design Center B.V., gedeponeerd bij de KvK te Amsterdam onder nummer 70277974. De tekst van de Algemene Voorwaarden is kosteloos verkrijgbaar bij het kantoor van Eyes On Media te Amsterdam.

Alle prijzen zijn in euro en exclusief BTW.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

Copyright Burhan Ozbilici
© Burhan Ozbilici

World Press Photo heeft Eyes On Media uitgekozen om de productie van alle tentoonstellingen wereldwijd te verzorgen.
Voor EOM is het een leuke uitdaging, en een eer, om deze omvangrijke expositie in meervoud te mogen produceren.

Lees meer...