Kopen op afstand

Kopen op afstand: informatie voor consumenten

Informatie betreffende de uitoefening van het ontbindingsrecht
 

Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet tevreden bent over uw product. Te groot, te klein, bij ontvangst blijkt het stuk; dat kan allemaal gebeuren. Geen probleem, dan gaan wij dit voor u oplossen. Hieronder leest u hoe dit werkt.
 

14 DAGEN BEDENKTERMIJN

U heeft 14 dagen de tijd om te kijken of het product aan uw eisen voldoet, ook als het product is afgeprijsd. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u wel zelf de portokosten voor het terugsturen moet betalen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, ons advies is dit aangetekend te doen.
U kunt het product alleen retour sturen als het compleet is en in originele staat, en voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele fabrieksverpakking.
 

RETOUREN:
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Eyes On Media niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Neem voor het regelen van de retourzending voor de zekerheid eerst contact met ons op en maak gebruik van het herroepingsformulier.
Omruilen:
Na ontvangst van uw product leveren wij de volgende werkdag het nieuwe product indien dit voorradig is.
Geld terug:
Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw product is het geld op uw rekening gestort.
Product defect:
Iin 90% van de gevallen heeft u binnen 1 week weer een werkend product in huis.
 

UITZONDERINGEN
Producten die u niet kunt retourneren:
Opdrachten die via onze Online Printing voor u zijn geproduceerd. Hier is sprake van volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifiek persoon bestemd zijn.
Fotopapier en inkten/toners en softwarepakketten, waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend, of die zijn geïnstalleerd of geregistreerd.
Verbruiksartikelen als geluidsdragers en beelddragers, reinigingsvloeistof en spuitbussen waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend.
 

Copyright Burhan Ozbilici
© Burhan Ozbilici

World Press Photo heeft Eyes On Media uitgekozen om de productie van alle tentoonstellingen wereldwijd te verzorgen.
Voor EOM is het een leuke uitdaging, en een eer, om deze omvangrijke expositie in meervoud te mogen produceren.

Lees meer...