Algemene Informatie

Grootformaat printen, inkjet digitaal voor een prachtig resultaat

Profiteer van de beste kwaliteit

Zoekt u een professionele leverancier van diensten voor professionele beeldmakers en beeldgebruikers? Eyes on Media is in staat te zorgen voor een grootformaat print, waarbij wij met een inkjet printer zorgen voor digitaal printen van uw afbeelding. Onze hoogwaardige apparatuur stelt ons in staat om in de meest uiteenlopende formaten, van cm² tot km², te printen. Ook zijn wij in staat om groot formaat print te verzorgen op een grote verscheidenheid aan materialen, van ‘gewoon’ fotomateriaal tot bannermateriaal, canvas, behang en vinyl wandbekleding. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Eyes on Media kan u helpen met het printen van grootformaat materiaal

Wij zijn een expert met jarenlange ervaring op het gebied van groot formaat (digitaal) printen. Daarom doet u er verstandig aan om Eyes on Media in te schakelen als u een groot formaat inkjet print wilt laten verzorgen.  Onze prints zijn van het hoogste niveau. Bij Eyes on Media zijn professionele medewerkers werkzaam die u graag precies informeren over de verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar hoogwaardige fotoapparatuur en toebehoren, zowel huren als kopen, dan bent u ook bij ons van harte welkom. Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons voorop.

Schakel onze hulp in

U bent welkom contact op te nemen met Eyes on Media voor een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen. Op de website vindt u verder een compleet overzicht van de producten die bij ons te koop en te huur zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft groot formaat printen? Ook dan staan wij u graag te woord.


Meer interessante pagina's:
Achtergrond papier - Camera huren Amsterdam - Contoursnijden lamineren - Dulling spray gaffer tape - Professionele foto afdrukken - Foto op aluminium - Foto vaklab - Groot formaat inkjet printen - Poster printen Amsterdam - Presentatiewand beurswand - Printen op aluminium,dibond & hout - studio licht, studioflitsers, instellamp