Nieuws

De Eindeloze Mogelijkheden van Muurstickers

Muursticker

Muurstickers zijn de perfecte aanvulling op jouw interieur, of het nu voor in huis, kantoor, winkel of ergens anders is. Bij Eyes On Media kun je deze helemaal personaliseren. Wij zorgen ervoor dat deze wordt geproduceerd in de hoogst mogelijke kwaliteit, wordt geleverd en naadloos wordt opgeplakt.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor het produceren van muurstickers. Voor elk oppervlak hebben wij een materiaal oplossing, permanent of semipermanent. Ook zijn er diverse soorten beschermfolies, zodat de muursticker als nieuw blijft.

Ook bieden wij stickers voor vloeren en ramen. Voor ramen is er de mogelijkheid de sticker (semi)transparant te produceren, deze heeft de mogelijkheid aan de binnen- of buitenzijde geplakt te worden.

Met zoveel opties is persoonlijke begeleiding belangrijk om tot de juiste oplossing voor jouw project te komen. Voor advies op maat bel je 020-5858222 of mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Langskomen mag altijd!

Copyright Burhan Ozbilici
© Burhan Ozbilici

World Press Photo heeft Eyes On Media uitgekozen om de productie van alle tentoonstellingen wereldwijd te verzorgen.
Voor EOM is het een leuke uitdaging, en een eer, om deze omvangrijke expositie in meervoud te mogen produceren.

Lees meer...