Algemene Informatie

De juiste presentatiewand/beurswand voor u geleverd

U kunt altijd een beroep op onze expertise doen

Als u een presentatiewand/beurswand zoekt voor uw evenement, raden wij u aan de hulp van Eyes on Media in te schakelen. Het Ecofix systeem dat door ons wordt ingezet is een degelijk en betrouwbaar pop-up display dat wij voor een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Wij kunnen deze wand in 3x3 meter en 3x4 meter gebogen aan u leveren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten verlichting, namelijk halogeen designspots of halogeen breedstralers. Voor meer informatie over onze presentatiewand/beurswand nodigen wij u uit onze website te bezoeken.

Een professioneel gemaakte Ecofix beurswand/presentatiewand

Wilt u zeker zijn van het beste resultaat wanneer u gebruik wilt maken van een beurswand/presentatiewand, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met Eyes on Media.  Niet alleen kunnen wij u helpen met het leveren van een hoogwaardige wand, maar ook leveren wij hoogwaardige fotoapparatuur en toebehoren, om te huren of te kopen. U vindt bij ons een compleet overzicht in onze webshop. Kwaliteit, duurzaamheid en service vinden wij uiterst belangrijk.

Eyes on Media levert u het beste resultaat

U bent welkom contact op te nemen met Eyes on Media als u op zoek bent naar een overzicht van de mogelijkheden. Op onze website kunt u terecht voor een compleet overzicht van de producten die bij ons te koop en te huur zijn. Wij helpen u graag met het produceren van een maatwerk beurswand of presentatiewand die aan uw verwachtingen voldoet.


Meer interessante pagina's:
Achtergrond papier - Camera huren Amsterdam - Contoursnijden lamineren - Dulling spray gaffer tape - Professionele foto afdrukken - Foto op aluminium - Foto vaklab - Groot formaat inkjet printen - Poster printen Amsterdam - Presentatiewand beurswand - Printen op aluminium,dibond & hout - studio licht, studioflitsers, instellamp