Online Printing

Online Printing

Printing collage

Niet meer weg te denken in deze digitale tijd. Lekker thuis of op het werk van achter uw PC/Mac uw bestanden klaarzetten om te versturen op het moment dat het ú uitkomt! Via onze website kan iedereen zelf op afstand onze printers bedienen. Laat uw digitale bestanden printen op diverse materialen (foto, inkjet, canvas, enz.) en als finishing touch opplakken en eventueel voorzien van een beschermfolie en/of ophangprofiel. Online Printing is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
 


Lambda Fotoprint op 3mm Dibond met ophangprofiel

Lambdaprint, C-print en profprint: het zijn alle drie benamingen die staan voor een belichtingstechniek op echt fotopapier. Dit staat garant voor ongeëvenaarde topkwaliteit.

Glanzende of halfmatte fotoprint in standaard formaten, opgeplakt op 3mm Dibond en voorzien van een aluminium ophangprofiel.

Module | Prijslijst


Lambda-print, C-print, profprint

Afdrukken op glans, halfmat, metallic, duratrans of duraclear fotomateriaal, waarbij u zelf tot op de millimeter de maat bepaalt.

Daarnaast kunt u de beelden laten opplakken en laten voorzien van een beschermlaag.
Maximale breedte 125cm.

De prijslijst vindt u in de module


Plexen

Plexificeren, plexi-fixeren, wij noemen het kortweg: plexen.
Topkwaliteit in fotoveredeling: echte foto-afdrukken verlijmd tussen plexiglas en aluminium sandwichplaat (Dibond) met op de achterzijde rondom een aluminium ophangprofiel.

Met deze techniek krijgen foto's een extra dimensie met briljantere kleuren, optimaal contrast en dieptewerking.

Module | Prijslijst


Print direct op plaat

Afdrukken direct geprint op plaatmateriaal. Uitermate geschikt voor decor- en standbouw, tentoonstellingen, displays, winkel- en etalage-inrichting, maquettebouw, lichtreclame, exposities, wanddecoratie etc. Veel materialen zijn in alle vormen te snijden, rillen en frezen.

Materialen: Forex, Foamboard, Dibond, Perspex en Magneetfolie.

De prijslijst vindt u in de module


Fine Art Inktjet

Afdrukken gemaakt op de beroemde Epson Stylus Pro 11880. Op glans, satijnglans, Ilford Gold Fibre Silk baryta, Hahnemuhle Photo Rag Bright White of Soft Textured materiaal.

U bepaalt zelf de maat tot op de milllimeter en tevens kunt u de afdrukken gelijk laten opplakken.
Maximale Printmaat 150 x 350 cm.
(Maximale opplakmaat 150 x 300 cm.)

De prijslijst vindt u in de module


Canvas Fine Art

Fine Art afdrukken op canvas doek, gemaakt op de beroemde Epson Stylus Pro 11880. Opgespannen geleverd op een houten spie-raam.

Vaste maten van 30x40 t/m 120x360 cm.

Module | Prijslijst


Presentatie Print

Afdrukken op glanzend fotopapier met vaste maten van 20x20 t/m 80x120 cm.

Module | Prijslijst


Liquid Gloss (Epoxy)

Bij liquid gloss wordt een epoxyhars over de print gegoten. Het effect van de coating is bijzonder: door het vergrotende effect krijg je een grotere kleurverzadiging. Met liquid gloss bereik je een warme, visueel zachtere uitstraling; het leeft meer.

Ten opzichte van plexificeren heeft de epoxycoating een hardere oppervlaktestructuur en is daardoor minder krasgevoelig en is volledig herstelbaar.

Module | Prijslijst
 


Naast de standaard mogelijkheden van onze Online Printing zijn wij specialist in maatwerk. Heeft u bijzondere wensen die u niet terugvind in de Online Printing modules? Wij informeren u graag over onze maatwerkopties.

Geef via onderstaande knop uw contactgegevens door en wij nemen graag contact met u op.

Contact button

Copyright Burhan Ozbilici
© Burhan Ozbilici

World Press Photo heeft Eyes On Media uitgekozen om de productie van alle tentoonstellingen wereldwijd te verzorgen.
Voor EOM is het een leuke uitdaging, en een eer, om deze omvangrijke expositie in meervoud te mogen produceren.

Lees meer...