Scanpacks - Packshot

Scanpacks - Packshot

scanpack

ScanPack is een verzamelnaam voor meerdere digitale productopnamen van uw totale assortiment welke direct toe te passen zijn in drukwerk, winkelaankleding (zoals bijv. posters), internetsites en schappenplannen. Dit alles geproduceerd op een uiterst goedkope, snelle en efficiënte manier.

Kort gezegd komt het erop neer dat we productopnamen van uw assortiment maken en op CD, DVD of op aanvraag op een FTP server gereed zetten. Deze ScanPacks zijn standaard van een EAN-code voorzien. Uw producten worden vanuit één of meerdere standpunten opgenomen in onze digitale fotostudio. Afhankelijk van het type product bestaat een ScanPack uit minimaal één afbeelding van uw product maar kan op uw verzoek ook uit meerdere opnamen vanuit verschillende standpunten opgenomen worden.

Standaard wordt door Eyes On Media hoge resolutie opnamen gemaakt waarbij het product vrijstaand op een witte achtergrond staat. De door ons geleverde digitale opnamen zijn vrijstaand gemaakt zodat de afbeelding op een eenvoudige manier in de opmaak voor drukwerk kan worden toegepast. De opnamen worden geleverd in het JPEG- formaat en met een "pad" voor opmaaktoepassingen.

Richtprijs: opname inclusief vrijstaand zetten vanaf € 26,00 excl. btw

Meer weten?

Neem dan contact op met het team van Print & Finishing

Of bel : 020-5858222