Algemene Informatie

Printen op aluminium, hout of dibond is geen probleem

Schakel gerust de hulp in van Eyes on Media

Het printen op bijzonder materiaal is tegenwoordig steeds beter mogelijk dankzij recente innovaties op het gebied van printen. Eyes on Media is altijd uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is daarom in staat om u te helpen met het printen op materiaal als aluminium, hout of dibond. Ook als u een Lambda print wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Een Lambda print kopen bij Eyes on Media

Eyes on Media heeft jarenlange ervaring op het gebied van dienstverlening aan (semi)professionele beeldmakers en beeldgebruikers. Zo zijn wij in staat te printen op dibond, aluminium en hout in de meest uiteenlopende formaten. Ook kunt u bij ons prints kopen, zoals een print gemaakt met een Lambda printer. De kwaliteit van een Lambda afdruk is tot nu toe door geen enkel ander systeem geëvenaard. U bent bij ons verder welkom als u professionele foto-apparatuur wilt huren of kopen. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de producten in ons assortiment.

Eyes on Media levert u het beste resultaat

Om uw vragen beantwoord te krijgen kunt u het best contact opnemen met Eyes on Media. Wij helpen u graag met een overzicht van de mogelijkheden. De website biedt u een compleet overzicht van de producten die bij ons te koop en te huur zijn. Wij helpen u graag met het printen van hoge kwaliteit prints op materiaal naar wens.


Meer interessante pagina's:
Achtergrond papier - Camera huren Amsterdam - Contoursnijden lamineren - Dulling spray gaffer tape - Professionele foto afdrukken - Foto op aluminium - Foto vaklab - Groot formaat inkjet printen - Poster printen Amsterdam - Presentatiewand beurswand - Printen op aluminium,dibond & hout - studio licht, studioflitsers, instellamp