Algemene Informatie

Hoogwaardige kwaliteit studiofilters, een instellamp of ander studio licht besteld u bij Eyes on Media

Altijd de juiste apparatuur tot uw beschikking

Wanneer u professioneel bezig bent met fotografie of film is de juiste belichting natuurlijk erg belangrijk. Bij Eyes on Media vindt u een uitgebreid aanbod van professionele fotoapparatuur die u voor een scherpe prijs kunt kopen. Maar gezien het hoge tempo waarin deze technologie zich ontwikkeld en de prijzen die voor sommige producten gevraagd worden, kunt u bij ons ook studio licht zoals een instellamp of studiofilters huren. Bekijk op uw gemak onze website voor een compleet overzicht!

Koop of huur een studio licht zoals een instellamp of studioflitsers online

Eyes on Media combineert jarenlange ervaring op het gebied van dienstverlening aan (semi)professionele beeldmakers en beeldgebruikers met de juiste kennis om u te helpen met het vinden van de juiste apparatuur voor uw doeleinden. Wij verhuren en verkopen hoge kwaliteit instellampen, studiofilters en ander studio licht. Ook voor high end camera’s, printers, statieven, tassen, achtergrondrollen, papier, inkt en props bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een artikel laten printen dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij printen in de meest uiteenlopende formaten en op de meest uiteenlopende materialen.

Eyes on Media levert u het beste resultaat

Om uw vragen beantwoord te krijgen kunt u het best contact opnemen met Eyes on Media. Wij helpen u graag met een overzicht van de mogelijkheden. De website biedt u een compleet overzicht van de producten die bij ons te koop en te huur zijn. Wij helpen u graag met het printen van hoge kwaliteit prints op materiaal naar wens.


Meer interessante pagina's:
Achtergrond papier - Camera huren Amsterdam - Contoursnijden lamineren - Dulling spray gaffer tape - Professionele foto afdrukken - Foto op aluminium - Foto vaklab - Groot formaat inkjet printen - Poster printen Amsterdam - Presentatiewand beurswand - Printen op aluminium,dibond & hout - studio licht, studioflitsers, instellamp