Mamiya Leaf

 

Credo50

 

Met de 50 MP Credo 50 kun je fotograferen wat en wanneer je wilt en breekt met de ISO beperkingen van middenformaat.

Met de Credo 50 fotografeer je onder alle lichtomstandigheden, dus ook met bestaand licht !

Met een ISO bereik van 100 tot 6400 ISO ben je in staat elk moment vast te leggen met de legendarische Leaf kleuren, en zoals veel fotografen bevestigen, met de bekende Leaf  "filmlook".

Credo 50 closeup

Deze nieuwe Credo is razendsnel en schiet 1.2 beelden per seconde! Ideaal voor mode-, portret-, lucht- en sportfotografie waar de superieure kwaliteit van middenformaat zich onderscheidt van kleinbeeld.

 

Met een dynamisch bereik van 14 f stops en een kleurdiepte van 14 bit ben je in staat beelden te schieten met prachtige details, doortekening en kleurschakeringen.

Razendsnel live video voor scherpstellen en een  belichtingstijd van 1/10.000 tot 1 uur, maken deze achterwand overal inzetbaar, het heldere 3.2" touch screen display met 1.15 MP laten het beeld haarscherp zien.

De Credo serie beschikt over een razendsnelle USB-3 EN Firewire 800 verbinding voor snelle dataoverdracht naar je computer.

De Credo 50 heeft een 50MP, 33x44 mm CMOS sensor en is leverbaar voor Phase One/Mamiya 645DF, RZ67 PROII/D, Hasselblad H, Hasselblad V, Contax en diverse technische en repro camera’s.

Naast de Credo 50 is ook de Credo 50WS  ( Wide Spectrum ) leverbaar, een back zonder IR filter voor bijzondere toepassingen zoals infrarood, technische en bijvoorbeeld artistieke landschap- of portretfotografie.

 

Heb je al een Leaf of een ander merk digitale achterwand, dan zijn upgrade mogelijkheden altijd bespreekbaar.

Informeer naar de mogelijkheden !
 

Voor alle informatie over de Credo 50 : www.mamiyaleaf.com/credo50.html


 

 


De belangrijkste functies van de Leaf Credo zijn:

• Groot hoge resolutie display (1.15MP), multi-touch screen, om snel en eenvoudig scherpte en kleurweergave te controleren
• Nieuwe supersnelle Multi-core processor voor krachtige prestaties, snelle beeldweergave, scherptecontrole en beeldaanpassing
• Compleet nieuwe gebruikersinterface, groot touchscreen, met bediening van functieknoppen rondom het display
• Firewire 800 aansluiting en USB-3 voor de hoogst haalbare beeldoverdracht

Ontworpen en ontwikkeld voor de hoogst haalbare beeldkwaliteit en gebruiksgemak worden de Credo achterwanden geleverd met een 40, 60 en 80 megapixel CCD sensor.
Deze achterwanden schieten met accurate kleurweergave, neutrale kleuren, kleurrijke huidtonen, subtiele detailweergave en een laag ruisniveau, dit is werkelijk ongeëvenaard!

Leaf Credo achterwanden werken naadloos samen met de Mamiya/Phase One DF camera’s, en de door Schneider Kreuznach ontworpen centraal sluiter objectieven, en bieden een sluitertijden bereik tot 1/4000 en een flitssynchronisatie tot 1/1600!

Leaf Credo is compatible met veel middenformaat- en grootformaat camera’s zoals Mamiya RZ/ RB/ 645AFD , Hasselblad H, Hasselblad V, Contax , Linhof, Cambo , Arca Swiss etc.


 

Als u nu een order plaatst voor een Leaf Credo kunt u direct aan de slag met een Leaf Aptus-8/10/12 en in juni laten upgraden naar de Credo voor alleen het prijsverschil.
Ook zijn er zijn interessante upgrades voor de huidige Leaf gebruikers en zijn er upgrade-mogelijkheden voor andere merken achterwanden.Leaf Credo functies:

• 3,2” 1.15 MP , multi-touch display, tot 16 miljoen kleuren, voor scherpte en controle kleurnauwkeurigheid
• Nieuwe gebruikers interface met slimme navigatie en totale controle
• Touch-screen is groter dan het display, met extra functieknoppen voor snelle bediening
• 170 graden kijkhoek

Functies voor fotograferen op locatie

• Live view op display ( zonder computer! ) voor compositie en scherpte-controle op technische camera’s
• Check scherpte op locatie voor kritische onderwerpen
• Multi-core processors en de laatste CF kaart technologie, voor de snelste beeldweergave, zoomen en beeldaanpassingen
• Zeer snelle opstarttijd
• All weather constructie, alle poorten zijn afgesloten, gemaakt voor gebruik ook onder de zware omstandigheden
• Mogelijk tot ster rating via het display, werkt tijdbesparend als beelden worden verwerkt na de shoot


Functies voor fotograferen in de studio

• Firewire 800 en USB-3 interface, voor de snelste computerverbinding
• Interne batterij lader, tijdens schieten aan de kabel wordt de batterij gelijk geladen, is dan ook direct te gebruiken en is klaar voor gebruik voor een klus op locatie met CF kaart
• Ingebouwde waterpas in 2 richtingen
• Perfecte integratie met Capture One, de beste raw converter op de markt!