Verkoop informatie

Verkoop

Eyes On Media verkoopt hoogwaardige apparatuur en toebehoren voor de professionele fotostudio. Van high end camera’s, licht en statieven tot tassen, achtergrondpapier en props. Kwaliteit, duurzaamheid en service staan hier voorop. Voor een demo op maat kunt u altijd terecht in onze showroom maar op uw locatie is ook mogelijk. Ook organiseren wij regelmatig workshops en seminars.

Eyes On Media is de toonaangevende specialist op het gebied van digitale achterwanden van Phase One en Leaf; topproducten voor de professionele fotograaf. Paradepaardjes van deze merken zijn de Phase One IQ180 en de Leaf Aptus-II 12. De serie krachtige digitale achterwanden van beide merken biedt nieuwe kansen voor de professionele fotograaf door de standaard van digitale beeldkwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en snelheid steeds hoger te stellen.

Wij verkopen technische camera’s van bijvoorbeeld Linhof en Arca Swiss, objectieven voor de middenformaatcamera’s en alle accessoires er om heen.
Daarnaast treft u aan in onze showroom en webshop diverse soorten licht en toebehoren, camera- en lichtstatieven, tassen en koffers, geheugendragers, studioaccessoires als achtergrondpapier en filters, studioprops, onderhouds- en reinigingsmiddelen en diverse fotoaccessoires.

Naast alle fotoapparatuur en fotomaterialen verkopen en verhuren we de laatste jaren ook interactieve projectieapparatuur. Van het digitale multi-touch tafelsysteem Table FX waarbij meerdere mensen tegelijk interactief kunnen werken of spelen tot de Cube die beelden op de grond projecteert en reageert op lichaamsbewegingen. In onze showroom staan nu in totaal 5 opstellingen.

Het uitgebreide assortiment vereist ook ervaring en productkennis. In alle bescheidenheid, dat hebben wij. Een enthousiast verkoopteam staat voor u klaar voor een professioneel advies. Daarnaast organiseren wij regelmatig inloopdagen, demodagen, trainingen en seminars zodat u op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen van apparatuur en software. Dit doen wij in onze showroom, trainingsruimte of op een speciale locatie.

 

verkoop

 

Zoek in de webshop

Copyright Burhan Ozbilici
© Burhan Ozbilici

World Press Photo heeft Eyes On Media uitgekozen om de productie van alle tentoonstellingen wereldwijd te verzorgen.
Voor EOM is het een leuke uitdaging, en een eer, om deze omvangrijke expositie in meervoud te mogen produceren.

Lees meer...