Home

Fine Art Canvas

Fine Art CanvasHet canvas is voorzien van een speciale coating die er voor zorgt dat de inkten niet worden afgebroken en een optimale kleurkracht verkrijgen. Standaard worden de canvasdoeken gespannen op een houten spieraam met een dikte van 2cm. Houdt rekening met een afloop van  rondom 2,5cm, waarmee ook de zijkanten van beeld worden voorzien.

Bij het niet opgespannen product wordt geen afloop meegerekend; de bestelde maat wordt de maat van het gehele canvas. Houdt hier rekening mee als u het canvas zelf wilt opspannen.

De EPSON Stylus Pro 11880 grootformaat printer staat bekend om de zeer natuurgetrouwe reproducties van schilderijen, aquarellen en gouaches. Het gebruik van de extra gepigmenteerde UltraChrome K3-inkten (8 kleuren) in combinatie met de zeer fijne afdruktechnologie van Micro Piëzo TFP-koppen zorgt voor een groter kleurenspectrum en unieke afdrukprestaties. De EPSON Stylus Pro 11880 print zwart-wit zoals zwart-wit is bedoeld: met een geweldige grijsbalans en zwart dat ook echt zwart is.

Daarnaast wordt hiermee een lange houdbaarheid gegarandeerd. Volgens laatste onderzoeken hebben de giclée-drukken een houdbaarheid van 100 jaar en zelfs meer.

Aanlevertips:

  • Lever de bestanden 1:1 opgemaakt op het juiste formaat aan, voor het beste resultaat op 300dpi.
  • Houdt bij een opgeplakt product rekening met 3mm afloop rondom.
  • Een witte rand in de opmaaktool betekent ook een witte rand aan de print.
    Gebruik de uitvul-functie, of zoom handmatig in voor de gewenste uitsnede.

 

Productkeuze

  • Fine Art Canvas opgespannen op spieraam
  • Fine Art Canvas zonder spieraam

Formaat

Prijzen en oplages