Home

Foto achter (museum-) plexiglas

Foto achter plexiglas

Topkwaliteit in foto veredeling: echte foto afdrukken verlijmd tussen plexiglas en aluminium sandwich plaat (Dibond) met op de achterzijde rondom 2cm ophangprofiel.
Met de techniek van het plexen krijgen fotoafdrukken een extra dimensie met briljantere kleuren, optimaal contrast en dieptewerking.
Een geplexte foto is een duurzaam product; onder optimale omstandigheden gaat het levenslang mee. Hierdoor is plexen bij uitstek geschikt voor fotowerken in musea, galeries, kunstexposities en voor kunstenaars en fotografen die hun werken zo lang mogelijk optimaal willen conserveren.

De overtreffende trap in plexificeren bieden we aan in de vorm van TruLife acrylaat.

TruLife is een uniek en gespecialiseerd acrylaatproduct dat speciaal is ontwikkeld voor het verlijmen van foto’s en dibond. Dit product is voorzien van een unieke gepatenteerde coating. Het elimineert storende reflecties en hinderlijke schitteringen, die zo storend kunnen zijn bij andere acrylaatproducten. In tegenstelling tot andere acrylaten die stof aantrekken is TruLife antistatisch en vrijwel slijtvast.
Het gebruik van TruLife biedt een eigentijdse look voor fotografie en beeldende kunst en zorgt voor schitterende kleuren en een levensechte uitstraling die andere acrylaatproducten niet kunnen bieden.

Product

i
  • //www.eyesonmedia.nl/files/public/photo/product/27/1113154319.big.jpg
    Foto achter plexiglas
  • //www.eyesonmedia.nl/files/public/photo/product/28/1113154334.big.jpg
    Foto achter TruLife museum plexiglas

Type plexiglas

i

Dikte plexiglas

i

Plaatdikte

i

Ophangsysteem

i

Formaat

i

Prijzen en oplages

i